صادرات گاز

شرکت امین فناور شریف، ضمن مرور و مطالعه جامع بازارهای منطقه، با فرآیند قیمت گذاری، بارگیری و حمل LNG آشنایی کامل داشته و آمادگی خود را با کلیه نهادهای دولتی و خصوصی در زمینه ارائه خدمات مشاوره مهندسی، مدیریت پروژه، طراحی، تامین، ساخت، بهرهبرداری و بازرگانی پروژه‌های صادراتی اعلام می‌دارد.   

انتقال گاز طبیعی به نقاط مختلف از طریق خط لوله و یا به صورت مایع (LNG) صورت می‌پذیرد. صادرات گاز طبیعی در مسافت‌های بالای 2000 کیلومتر از طریق خط لوله صرفه اقتصادی ندارد. از سویی ضمن آنکه در برخی موارد به دلیل موانع زمین و موقعیت سخت جغرافیایی کشور مقصد، امکان انتقال گاز از طریق خط لوله وجود ندارد، عواملی چون بلایای طبیعی و جنگ نیز امنیت خط لوله را تهدید می‌کند.

از همین روی علاوه بر آنکه میزان تولید گاز طبیعی در جهان فزاینده و رو به رشد است، سهم گاز طبیعی مایع نیز در سبد تجارت جهانی گاز رو به افزایش است. بر اساس آمارهای موجود، تا سال 2040 میلادی بیش از 50 درصد تجارت گاز جهان از طریق LNG انجام خواهد شد.

انتقال گاز طبیعی مایع به اقصی نقاط جهان، از طریق کشتی، قطار و یا خودروهای حامل سوخت امکان پذیر است. اگرچه صادرات دریایی گاز طبیعی مایع نیازمند احداث بنادر ویژه بارگیری سوخت مایع می‌باشد، ولیکن امکان صادرات زمینی LNG به کشورهای همسایه ایران که عمدتا نیاز خود را از طریق LNG تامین می‌کنند وجود دارد.